Beveiliging op maat

Beveiliging in de Horeca

Image

Beveiliging in de Horeca

Beveiliging in de horeca

Horecabeveiliging is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf om de uitgaanservaring van uw bezoekers en personeel veilig en goed te laten verlopen. Door drank en drugs kunnen spanningen hoog oplopen. Door snel signaleren en ingrijpen kunnen vechtpartijen, diefstal en vandalisme snel de kop in worden gedrukt. Protect 24 Security levert al ruim 10 jaar betrouwbare horecabeveiligers en helpt u bij het realiseren van een veilige omgeving voor uw bezoekers en werknemers.

Wat houdt horecabeveiliging in?

Onze horecabeveiligers worden bij clubs, cafés of evenementen ingezet om ervoor te zorgen dat er geen huisregels worden gebroken. Bij elk van onze klanten stemmen we af welke veiligheidsmaatregelen passend zijn en hoe onze beveiligers deze toe kunnen passen. Onze beveiligers waarborgen op deze manier op deskundige wijze de veiligheid van gasten en werknemers. Beveiligers in de horeca worden ook wel portier of uitsmijter genoemd, maar fungeren ook als gastheer. Het naleven van huisregels door gasten is essentieel voor een leuke en veilige avond voor zowel bezoekers als personeel, wanneer de regels worden gebroken is snel ingrijpen gewenst om escalatie te voorkomen.

Wat doen onze horecabeveiligers?

De beveiligers van Protect 24 Security zijn portier, gastheer en beveiliger in één. Onze beveiligers kunnen als portier ter controle bij de ingang worden neergezet, maar houden ook binnen toezicht op de gasten. Ze vormen een aanspreekpunt voor ongewenst gedrag en andere vragen en dragen bij aan een veilige, leuke avond voor uw bezoekers. Ze grijpen in op het moment dat escalatie dreigt en bepalen op zo’n moment of iemand de horecagelegenheid moet verlaten.

Reken op Protect 24 Security voor optimale beveiliging in de horeca

  • 24 uur per dag professionele horecabeveiliging
  • Ruim 10 jaar ervaring in verschillende horecabedrijven en branches
  • Snel en effectief
  • Geavanceerde technologieën
  • Beveiligingsmaatregelen afgestemd op uw bedrijfIs een horecabeveiliger verplicht?

Horecabeveiliging is niet voor elke gelegenheid verplicht, maar is wel een must in deze tijden. U wilt dat uw gasten en werknemers in veiligheid zijn. Om deze verantwoordelijkheid te nemen is goede beveiliging essentieel. Sommige horecagelegenheden worden door geweldsincidenten verplicht om horeca beveiligers neer te zetten. Het is vandaag de dag voor horecagelegenheden aan te raden om een beveiliger of portier in te schakelen die de rust in de club, het café of evenementenlocatie goed kan bewaken.

Huur betrouwbare en goede horeca beveiligers in via het gecertificeerde beveiligingsbedrijf Protect 24 Security

Op zoek naar betrouwbare horecabeveiligers? Protect 24 Security is al ruim twee decennia werkzaam in de beveiligings- en veiligheidsbranche. Ons team bestaat uit bevlogen horeca beveiligers met een flink portie mensenkennis en daadkracht. We hebben ervaring met het beveiligen van talloze horecagelegenheden en signaleren en acteren snel op ongewenst gedrag. Zo dammen we risico’s in en verkleinen we de kans op een grote escalatie. Dankzij onze ervaring, bevlogen professionele en goed opgeleide beveiligers en geavanceerde technologieën kunnen we uw horecagelegenheid met diverse veiligheidsmaatregelen beveiligen. Om de kwaliteit in ons werk te waarborgen beschikken we bovendien over verschillende belangrijke keurmerken voor beveiligingsbedrijven.

Hoe gaan we ter werk?

We brengen in kaart welke risico’s er voor uw gelegenheid, publiek en werknemers spelen. We kijken hierbij naar de klanten in uw zaak, maar ook naar de risico’s van de externe omgeving en wat de huidige huisregels zijn. We stemmen onze veiligheidsmaatregelen in samenspraak af en kunnen naast fysieke beveiliging ook adviseren over geavanceerde bewakingssystemen.

Heeft u interesse in professionele beveiliging in de horeca?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor beveiliging in de horeca? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw club, café of event door te spreken. Onze collega’s denken graag met u mee hoe we een optimale veilige omgeving voor u, uw personeel en pand kunnen waarborgen.

Direct offerte aanvragen

Contact info

Burgemeester Roelenweg 11
8021 EV Zwolle

+31 (0) 6 811 09 757

info@protect24security.nl

Nieuwsbrief

Please fill the required field.