Beveiliging op maat

Diensten

Onze Diensten

Diensten Protect 24 Security

Langdurige samenwerkingen of korte opdrachten; Protect 24 Security is er altijd voor uw organisatie. Als veiligheidspartner van onze klanten denken we mee over risico’s en veiligheidsmaatregelen welke we met geavanceerde technologische beveiligingssystemen of fysieke beveiligers, stewards of portiers op locatie kunnen uitvoeren.

Wij bieden diensten aan voor bijvoorbeeld:

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging

Waarborg de veiligheid van uw kantoorpand, winkel of zorginstelling met objectbeveiliging van Protect 24 Security. Met onze professionele beveiligingsdiensten voor objectbeveiliging signaleren we onveilige situaties in en om uw object en grijpen we snel in om de veiligheid van uw pand, personeel en klanten te waarborgen.  

Winkel surveillance

Winkel surveillance

Zorg met winkel surveillance voor een veilige omgeving waarin uw personeel ongestoord hun werk kunnen uitvoeren en klanten met veel plezier inkopen kunnen doen. Protect 24 Security heeft ruim 10 jaar ervaring met winkelsurveillance, waardoor ons team aan professionele beveiligers weten wanneer ze in moeten grijpen bij ongewenste situaties. Wij houden proactief toezicht en brengen ongewenste gedragingen snel in kaart, waardoor we winkelcriminaliteit zoveel mogelijk kunnen beperken.

AZC Beveiliging

AZC Beveiliging

Een asielzoekerscentrum moet een veilige omgeving zijn voor mensen die asiel zoeken en personeel die deze processen in goede banen leiden. Protect 24 Security zorgt voor effectieve asielzoekerscentrum beveiliging om een rustige omgeving te faciliteren voor iedereen die hier aanwezig is. Op zoek naar een beveiliger AZC/COA? U kunt via Protect 24 Security professionele beveiligers inhuren die graag meewerken aan een veilige omgeving voor asielzoekers.

Beveiliging in de zorg

Beveiliging in de zorg

Zorgbeveiliging van een ziekenhuis, verpleegtehuis of andere zorginstelling is belangrijk om de veiligheid van uw cliënten, bezoekers en personeel te waarborgen. Het is een kwetsbare omgeving die verschillende veiligheidsrisico’s kent. Protect 24 Security heeft al ruim 10 jaar ervaring in zorgbeveiliging en helpt u bij het realiseren van een veilige omgeving voor patiënt, werknemer en bezoeker.

Beveiliging in de Horeca

Beveiliging in de Horeca

Horecabeveiliging is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf om de uitgaanservaring van uw bezoekers en personeel veilig en goed te laten verlopen. Door drank en drugs kunnen spanningen hoog oplopen. Door snel signaleren en ingrijpen kunnen vechtpartijen, diefstal en vandalisme snel de kop in worden gedrukt. Protect 24 Security levert al ruim 10 jaar betrouwbare horecabeveiligers en helpt u bij het realiseren van een veilige omgeving voor uw bezoekers en werknemers.

Evenementen beveiliging

Evenementen beveiliging

Evenementen beveiliging is een belangrijk onderdeel voor de ervaring en veiligheid van uw bezoekers en medewerkers. Op een sportevenement, festival, concert of congres komen veel mensen af. Door de beveiliging tot in de puntjes te regelen zorgt u voor een soepel verloop van de dag. Protect 24 Security heeft al ruim twee decennia ervaring in evenementen beveiliging en combineert gastvrijheid met kordaat optreden om uw event veilig en gezellig te houden.

Contact info

Burgemeester Roelenweg 11
8021 EV Zwolle

+31 (0) 6 811 09 757

info@protect24security.nl

Nieuwsbrief

Please fill the required field.