Beveiliging op maat

Objectbeveiliging

Image

Object beveiliging

Waarborg de veiligheid van uw kantoorpand, winkel of zorginstelling met objectbeveiliging van Protect 24 Security. Met onze professionele beveiligingsdiensten voor objectbeveiliging signaleren we onveilige situaties in en om uw object en grijpen we snel in om de veiligheid van uw pand, personeel en klanten te waarborgen.  

Waarom kiezen onze klanten voor objectbeveiliging van Protect 24 Security?

Veiligheid is belangrijk voor de bescherming van uw pand, goederen en verloop van processen. In veel organisaties is het een komen en gaan van mensen. De mensen die werkzaam zijn binnen uw organisatie of op bezoek komen moeten ongestoord hun werk kunnen doen en hun bezoek af kunnen leggen. Beveiliging is een essentieel onderdeel om deze processen onverstoord te laten verlopen en om ervoor te zorgen dat er buiten kantooruren geen ongewenste bezoekers uw pand betreden. Protect 24 Security zorgt 24/7 voor de veiligheid van uw object. Dankzij efficiënte beveiligingsmaatregelen, onze professionele beveiligers en geavanceerde technische middelen die we ter beschikking hebben, kunnen we altijd een oogje in het zeil houden en kunt u de zorg om beveiliging met een goed gevoel loslaten.

Reken op Protect 24 Security voor optimale beveiliging van uw object

  • 24 uur per dag professionele beveiliging
  • Ruim 10 jaar ervaring in verschillende branches
  • Snel en effectief
  • Geavanceerde technologieën
  • Beveiligingsmaatregelen op maat

Hoe beveiligen we uw object?

Onze professionele objectbeveiligers zijn waakzaam, alert en snel in staat ongewone situaties te signaleren. Er zijn verschillende opties om uw object te beschermen tegen verschillende soorten gevaren. In overleg kunnen we uw wens omzetten naar desgewenste beveiligingsmaatregelen, geheel aangepast op uw situatie. Protect 24 Security kan 24 uur per dag in uw organisatie aanwezig zijn om de veiligheid te bewaken. Overdag kunnen we bij de openingsronde zorgen voor een veilige start van de (werk)dag. We kunnen bijhouden welke bezoekers en pakketjes uw gebouw binnenkomen, terwijl we ’s avonds met mobiele surveillance, controlerondes, alarmopvolging, en geavanceerde camerabewaking uw pand kunnen bewaken wanneer de meeste mensen naar huis zijn.

Deze brede inzetbaarheid zorgen ervoor dat we de objecten van onze klanten al ruim 10 jaar met alle tevredenheid kunnen bewaken. Neem contact met ons op om de beveiligingsmogelijkheden en onze werkzaamheden voor uw wens door te spreken.

Wat houdt objectbeveiliging in?

Wat is objectbeveiliging precies? Met objectbeveiliging zorgen we er kort gezegd voor dat een pand 24 uur per dag, 7 dagen per week wordt beveiligd. Hierdoor kunnen we snel gevaar signaleren en voorkomen dat u slachtoffer wordt van diefstal, vernieling of fraude. Om veiligheid van uw object te waarborgen, kunnen we verschillende mate van beveiliging aanbieden, zodat we afgestemd op uw situatie de juiste beveiligingsmaatregelen kunnen treffen. Om uw pand veilig te houden kunnen we een geavanceerd beveiligingssysteem en camera’s plaatsen, maar ook fysieke beveiliging aanbieden, waardoor u altijd op locatie een of meerdere beveiligers van Protect 24 Security tot uw beschikking heeft.

Onze objectbeveiligers zijn 24 uur per dag inzetbaar

We passen de beveiligingsmaatregelen aan op waar uw behoefte ligt. Onze diensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week in te schakelen. Of we overdag aanwezig zijn of juist in de avonduren is geheel aan u.

Geef uw object met een veilig gevoel uit handen aan het gecertificeerde beveiligingsbedrijf Protect 24 Security

We vinden het belangrijk om bij onze klanten een zorg weg te nemen. Als team vinden we de kwaliteit in ons werk enorm belangrijk. Onze collega’s hebben een goede opleiding gevolgd en flink wat ervaring opgebouwd, waardoor ze precies weten hoe ze situaties in moeten schatten en afhandelen. Om de kwaliteit in ons werk te waarborgen zijn we bovendien ISO 9001:2015 gecertificeerd en zijn we aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche. Ook beschikken we over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2017/5.1 certificaat.

Heeft u interesse in objectbeveiliging?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw object door te spreken. Onze collega’s denken graag met u mee hoe we een optimale veilige omgeving voor u, uw personeel en pand kunnen waarborgen.

Direct offerte aanvragen

Contact info

Burgemeester Roelenweg 11
8021 EV Zwolle

+31 (0) 6 811 09 757

info@protect24security.nl

Nieuwsbrief

Please fill the required field.