Beveiliging op maat

Beveiliging in de zorg

Image

Beveiliging in de zorg

Zorgbeveiliging van een ziekenhuis, verpleegtehuis of andere zorginstelling is belangrijk om de veiligheid van uw cliënten, bezoekers en personeel te waarborgen. Het is een kwetsbare omgeving die verschillende veiligheidsrisico’s kent. Protect 24 Security heeft al ruim 10 jaar ervaring in zorgbeveiliging en helpt u bij het realiseren van een veilige omgeving voor patiënt, werknemer en bezoeker.

Waarom investeren in goede beveiliging in de zorg?

Goede zorgbeveiliging is belangrijk om een veilige leef- en werkomgeving te realiseren. Kenmerkend voor zorginstellingen is dat mensen in en uit lopen, terwijl de organisatie vol staat met dure apparatuur en artikelen zoals medicatie die niet zomaar in de verkeerde handen mogen vallen. Wat wij zien bij onze klanten is dat goede beveiliging de kans op diefstal en vandalisme minimaliseert en situaties met agressie snel de kiem in kunnen worden gesmoord. Factoren die een flinke invloed kunnen hebben om de gevoelsmatige veiligheid van uw personeel, cliënt en bezoeker. De vriendelijke, maar waakzame beveiligers van Protect 24 Security kunnen een oogje in het zeil houden en snel inspelen op onverwachte situaties.

Door middel van fysieke beveiliging, geavanceerde beveiligingssystemen of extra beveiligingsrondes kunnen onze zorgbeveiligers dreiging signaleren en er snel op acteren om escalatie te voorkomen.

Reken op Protect 24 Security voor optimale zorg beveiliging van uw organisatie

  • 24 uur per dag professionele zorg beveiliging
  • Ruim 10 jaar ervaring in verschillende zorgorganisaties
  • Snel en effectief
  • Geavanceerde technologieën
  • Beveiligingsmaatregelen afgestemd op uw zorginstelling

 

Hoe beveiligen we uw zorginstelling?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw zorginstelling te beveiligen. In ons kennismakingsgesprek zullen we uw situatie en wensen doornemen, daarbij brengen we mogelijke dreigingen in kaart en hoe we hier het beste op in kunnen spelen. Onze professionele beveiligers zijn goed opgeleid en waakzaam op onverwachte situaties. Daarnaast vinden we het belangrijk dat ze toegankelijk zijn voor uw personeel, cliënten en hun bezoek.


We lichten hieronder een aantal van onze opties voor goede zorgbeveiliging verder aan u toe. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden omtrent beveiliging en surveillance voor uw zorginstelling door te spreken.


Camerabeveiliging
: met camerabeveiliging houden we activiteiten op elk uur van de dag in de gaten in de openbare ruimtes van uw zorginstelling. De beveiligers kijken mee wat er gebeurt en kunnen snel inspelen op ongewenste gedragingen en mogelijke gevaren.

Surveillance: bij de surveillance zal er op de afgesproken tijden een beveiliger uit ons grote team fysiek aanwezig zijn. Dit vergroot het gevoel van veiligheid bij uw cliënten, personeel en bezoekers. Er lopen dagelijks heel wat mensen in en uit uw organisatie. De beveiliger houdt alles nauwlettend in de gaten, maar beschikt eveneens over goede sociale vaardigheden om bezoekers de juiste richting te wijzen, een praatje te maken met de cliënten of controles op gemoedelijke, kalme wijze uit te voeren.

Mobiele surveillance en controlerondes: door middel van mobiele surveillance in de avonduren en ’s nachts kunnen we uw instellingen van buitenaf in de gaten houden en eventueel de openbare ruimtes controleren op ongewenst bezoeker. Hierdoor is er de hele dag door frequente controle en minimaliseren we kansen op criminaliteit, vandalisme of agressie.

Alarmopvolging: we bieden geavanceerde beveiligingssystemen aan en kunnen ook uw alarm opvolgen zodra deze afgaat. Soms door een verdachte situatie, soms loos. Onze opgeleide beveiligers weten hoe ze elke situatie af kunnen handelen.

Geef uw beveiliging in de zorg met een veilig gevoel uit handen aan het gecertificeerde beveiligingsbedrijf Protect 24 Security

Protect 24 Security is al ruim twee decennia werkzaam in de beveiligings- en veiligheidsbranche. We hebben ervaring met het beveiligen van talloze zorgorganisaties en instellingen. Dankzij onze ervaring, bevlogen professionele en goed opgeleide beveiligers en geavanceerde technologieën kunnen we uw zorginstelling met diverse veiligheidsmaatregelen beveiligen. Om de kwaliteit in ons werk te waarborgen beschikken we over verschillende belangrijke keurmerken voor beveiligingsbedrijven.

Heeft u interesse in professionele zorgbeveiliging?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor beveiliging in de zorg? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw winkel door te spreken. Onze collega’s denken graag met u mee hoe we een optimale veilige omgeving voor u, uw personeel en pand kunnen waarborgen.

Direct offerte aanvragen

Contact info

Burgemeester Roelenweg 11
8021 EV Zwolle

+31 (0) 6 811 09 757

info@protect24security.nl

Nieuwsbrief

Please fill the required field.