Beveiliging op maat

AZC Beveiliging

Image

AZC Beveiliging

Een asielzoekerscentrum moet een veilige omgeving zijn voor mensen die asiel zoeken en personeel die deze processen in goede banen leiden. Protect 24 Security zorgt voor effectieve asielzoekerscentrum beveiliging om een rustige omgeving te faciliteren voor iedereen die hier aanwezig is. Op zoek naar een beveiliger AZC/COA? U kunt via Protect 24 Security professionele beveiligers inhuren die graag meewerken aan een veilige omgeving voor asielzoekers.

Speciale AZC beveiliging

Begrijpelijk is het asielzoekerscentrum dankzij de toenemende stroom aan asielzoekers en bijkomende emoties een omgeving die soms onder hoogspanning komt te staan. Bovenal is het belangrijk dat deze omgeving veilig moet blijven voor bewoners en personeel. Onze beveiligers beschikken over flink wat mensenkennis, ervaring en een goede opleiding, waardoor zij sociaal, betrouwbaar en stressbestendig zijn. Ze kunnen situaties goed inschatten en daadkrachtig optreden wanneer dat nodig is. Door middel van verschillende beveiligingsmaatregelen kunnen we dreiging snel signaleren en verdere escalatie voorkomen.

Reken op Protect 24 Security voor AZC beveiliging

  • 24 uur per dag professionele beveiliging
  • Ruim 10 jaar ervaring in verschillende branches
  • Snel, effectief en met oog voor personen en verdachte situaties
  • Geavanceerde technologieën
  • Beveiligingsmaatregelen op maat

Hoe beveiligen we een AZC?

Protect 24 Security heeft in verschillende branches ervaring, van zorg tot overheidsinstelling tot kantoorpanden. Ons brede werkgebied draagt dagelijks bij aan de mensenkennis die onze beveiligers dag na dag meer ontwikkelen. We vinden het belangrijk om mensen en emoties te lezen en op een menselijke wijze aan te pakken. Door communicatie te bevorderen kan escalatie van sommige situaties worden voorkomen. Er zijn verschillende manieren waarop u ons in kunt schakelen voor de beveiliging van uw asielzoekerscentrum. We lichten een aantal beveiligingsmaatregelen aan u toe. Zo kunnen we beveiligers op locatie plaatsen om uw beveiligingsteam te versterken en ondersteunen waar nodig. We kunnen beveiligingsrondes lopen, surveilleren, maar ook meedenken over hoe eventuele escalaties in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Neem vooral vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken voor uw organisatie. We denken graag met u mee hoe we deze omgeving zo veilig en kalm mogelijk kunnen houden voor de bewoners en het personeel.Protect 24 Security: het beveiligingsbedrijf met keurmerk

Kwaliteit is een belangrijk gegeven in ons werk. We nemen de verantwoordelijkheid die u uit handen geeft dan ook erg serieus. Om deze kwaliteit aan u te kunnen tonen hebben we dan ook geïnvesteerd om als beveiligingsbedrijf te voldoen aan de strenge maatregelen die belangrijke keurmerken van onze branche stellen aan ons werk. Daardoor zijn we ISO 9001:2015 gecertificeerd en aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche. Ook beschikken we over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2017/5.1 certificaat en stellen we strenge eisen aan de beveiligers die we toevoegen aan onze teams. Een goede opleiding, ervaring en sociale vaardigheden vormen belangrijke criteria van onze sollicitatieprocedure.

Waarom kiezen voor de AZC beveiliging van Protect 24 Security?

Protect 24 Security is al ruim twee decennia werkzaam in de beveiligings- en veiligheidsbranche. We hebben ervaring met het beveiligen van talloze organisaties, winkels, winkelcentra, evenementen en terreinen. Dankzij onze ervaring, bevlogen professionele en goed opgeleide beveiligers en geavanceerde technologieën die we tot onze beschikking hebben kunnen we beveiligers uit ons team inzetten om uw AZC voor de korte of lange termijn te beveiligen. Om de kwaliteit in ons werk te waarborgen beschikken we over verschillende belangrijke keurmerken voor beveiligingsbedrijven.

Wilt u een beveiliger van Protect 24 Security inschakelen voor uw AZC?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor AZC beveiliging? Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Onze collega’s denken graag met u mee hoe we een optimale veilige omgeving voor de bewoners en het personeel van uw asielzoekerscentrum te waarborgen.

Direct offerte aanvragen

Contact info

Burgemeester Roelenweg 11
8021 EV Zwolle

+31 (0) 6 811 09 757

info@protect24security.nl

Nieuwsbrief

Please fill the required field.