Beveiliging op maat

Winkel surveillance

Image

Winkel surveillance

Zorg met winkel surveillance voor een veilige omgeving waarin uw personeel ongestoord hun werk kunnen uitvoeren en klanten met veel plezier inkopen kunnen doen. Protect 24 Security heeft ruim 10 jaar ervaring met winkelsurveillance, waardoor ons team aan professionele beveiligers weten wanneer ze in moeten grijpen bij ongewenste situaties. Wij houden proactief toezicht en brengen ongewenste gedragingen snel in kaart, waardoor we winkelcriminaliteit zoveel mogelijk kunnen beperken.

Waarom kiezen onze klanten voor winkel surveillance van Protect 24 Security?

Winkel beveiliging is een belangrijk onderdeel geworden om deze openbare ruimte een veilige ruimte te laten zijn voor elke bezoeker en personeelslid. In de praktijk bezoeken niet alleen klanten met goede intenties uw pand. Om winkeldiefstal, vernieling en fraude te minimaliseren is goede beveiliging essentieel. Met winkel surveillance van Protect 24 Security kunt u tijdens uw openingstijden en wanneer er niemand is rekenen op een alert oogje in het zeil. Door middel van fysieke beveiliging, geavanceerde beveiligingssystemen of beveiligingsrondes kunnen we dreiging signaleren en er snel op acteren om ongewenste situaties te voorkomen.

Reken op Protect 24 Security voor optimale beveiliging van uw winkel

  • 24 uur per dag professionele beveiliging
  • Ruim 10 jaar ervaring in verschillende branches
  • Snel en effectief
  • Geavanceerde technologieën
  • Beveiligingsmaatregelen op maat

Hoe beveiligen we uw winkel?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw winkel te beveiligen. We vinden het in ons kennismakingsgesprek met u belangrijk om uw wens en eventuele dreigingen in kaart te brengen. Daardoor kunnen we met een beveiligingspakket op maat komen, waardoor we onze krachten kunnen bundelen om met de juiste maatregelen te zorgen voor optimale winkelbeveiliging. Onze professionele beveiligers zijn goed opgeleid en waakzaam op onverwachte situaties. Daarnaast vinden we het belangrijk dat ze toegankelijk zijn voor uw personeel en klanten en nemen we gastvrijheid gedurende de uren dat uw winkel open is hoog op.

We lichten hieronder een aantal van onze opties voor goede winkelbeveiliging verder aan u toe. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden omtrent beveiliging en winkel surveillance door te spreken.


Camerabeveiliging
: met camerabeveiliging houden we activiteiten op elk uur van de dag in de gaten in uw winkel. Onze beveiligers kijken mee wat er gebeurt en kunnen snel inspelen op ongewenste gedragingen en mogelijke gevaren.

Winkel surveillance: bij winkel surveillance is er een beveiliger uit ons grote team fysiek aanwezig. Dit vergroot het gevoel van veiligheid voor uw personeel en winkelend publiek en zorgt ervoor dat incidenten snel opgelost kunnen worden. De beveiliger loopt rond en kijkt waakzaam toe op de activiteiten op de winkelvloer. Ook kan hij de sluitronde voor u uit handen nemen om met een goed en veilig gevoel de winkel af te sluiten.

Mobiele surveillance en controlerondes: wanneer uw winkel gesloten is, kunnen we door middel van mobiele surveillance in de avonduren en ’s nachts tijdens onze ronde regelmatig rondrijden. Hierdoor wordt er regelmatig bij uw winkelpand gekeken of er geen verdachte situaties zich voordoen.

Alarmopvolging: we bieden geavanceerde beveiligingssystemen aan en kunnen ook uw alarm opvolgen zodra deze afgaat. Soms door een verdachte situatie, soms loos. Onze opgeleide beveiligers weten hoe ze elke situatie af kunnen handelen.

Geef uw winkelbeveiliging met een veilig gevoel uit handen aan het gecertificeerde beveiligingsbedrijf Protect 24 Security

Protect 24 Security is al ruim twee decennia werkzaam in de beveiligings- en veiligheidsbranche. We hebben ervaring met het beveiligen van talloze organisaties, winkels, winkelcentra, evenementen en terreinen. Dankzij onze ervaring, bevlogen professionele en goed opgeleide beveiligers en geavanceerde technologieën die we tot onze beschikking hebben kunnen we uw winkel op korte of voor de lange termijn beveiligen. Om de kwaliteit in ons werk te waarborgen beschikken we over verschillende belangrijke keurmerken voor beveiligingsbedrijven.

Heeft u interesse in winkel surveillance?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor winkel surveillance? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw winkel door te spreken. Onze collega’s denken graag met u mee hoe we een optimale veilige omgeving voor u, uw personeel en pand kunnen waarborgen.

Direct offerte aanvragen

Contact info

Burgemeester Roelenweg 11
8021 EV Zwolle

+31 (0) 6 811 09 757

info@protect24security.nl

Nieuwsbrief

Please fill the required field.