Beveiliging op maat

Evenementen beveiliging

Image

Evenementen beveiliging

Evenementen beveiliging is een belangrijk onderdeel voor de ervaring en veiligheid van uw bezoekers en medewerkers. Op een sportevenement, festival, concert of congres komen veel mensen af. Door de beveiliging tot in de puntjes te regelen zorgt u voor een soepel verloop van de dag. Protect 24 Security heeft al ruim twee decennia ervaring in evenementen beveiliging en combineert gastvrijheid met kordaat optreden om uw event veilig en gezellig te houden.

Wat is evenementen beveiliging?

Locaties waar veel mensen komen, moeten rekening houden met een stuk veiligheid voor zowel bezoekers als werknemers. Evenementen beveiligers controleren bezoekers bij de ingang, maar ook tijdens het event zelf. Door signaleren en snel acteren kunnen onveilige situaties voorkomen en snel aangepakt worden. Door de kans op incidenten, denk aan medische ongevallen, vechtpartijen, diefstal of overmatig gebruik van verdovende middelen, serieus te nemen en aan te pakken verkleint u de kans op onveilige situaties bij uw event.

Protect 24 Security zorgt voor beveiligingsmaatregelen op maat en kan professionele evenementen beveiligers leveren die de veiligheid tijdens het evenement waarborgen.

Wat doen onze evenementen beveiligers?

Onze beveiligers kunnen als portier ter controle bij de ingang worden neergezet, maar houden ook binnen toezicht op de gasten. Ze vormen een belangrijke basis in het veilig houden van uw evenement voor bezoeker en personeel. Ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en pakken deze snel en efficiënt aan om zo verdere escalatie te voorkomen. Onze event beveiligers vormen een aanspreekpunt voor ongewenst gedrag en andere vragen en dragen bij aan een veilige, leuke avond voor uw bezoekers. Ze grijpen in op het moment dat escalatie dreigt en bepalen op zo’n moment of iemand de evenementenlocatie moet verlaten.

Reken op Protect 24 Security voor optimale beveiliging in de evenementenbranche

  • 24 uur per dag professionele evenementen beveiliging
  • Ruim 10 jaar ervaring bij verschillende evenementen
  • Snel en effectief
  • Geavanceerde technologieën
  • Beveiligingsmaatregelen afgestemd op uw event


Huur betrouwbare en goede evenementen beveiligers in via het gecertificeerde beveiligingsbedrijf Protect 24 Security

Op zoek naar betrouwbare beveiligers voor uw evenement? Protect 24 Security is al ruim 10 jaar de betrouwbare partner in de beveiligings- en veiligheidsbranche voor onder andere evenementen. We hebben professionele evenementenbeveiligers in ons team die een flink portie mensenkennis en daadkracht in zich hebben. Dankzij onze brede ervaring met het beveiligen van verschillende soorten evenementen kunnen we vervelende situaties snel signaleren en ingrijpen om escalatie van ongewenst gedrag te voorkomen. Zo dragen we bij aan de optimale sfeer van uw event. Dankzij onze ervaring, bevlogen professionele en goed opgeleide beveiligers en geavanceerde technologieën kunnen we uw evenement op verschillende manieren en met diverse veiligheidsmaatregelen beveiligen. Om de kwaliteit in ons werk te waarborgen beschikken we bovendien over verschillende belangrijke keurmerken voor beveiligingsbedrijven en voldoen we aan belangrijke wettelijke voorschriften.

Hoe gaan we ter werk?

Protect 24 Security levert wat uw event nodig heeft. Zo kijken we naar uw wensen omtrent de beveiliging, maar brengen we ook in kaart welke risico’s er voor event een rol kunnen spelen. We kijken hierbij naar de klanten van het evenement, maar ook naar de risico’s van de externe omgeving. We stemmen onze veiligheidsmaatregelen in samenspraak af en kunnen naast fysieke beveiliging ook adviseren over geavanceerde bewakingssystemen. Zo kunnen we op verschillende manieren een oogje in het zeil houden in een kleine of grote menigte.

Heeft u interesse in professionele beveiliging voor uw evenement?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor beveiliging in de evenementenbranche? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw event door te spreken. Onze collega’s denken graag met u mee hoe we een optimale veilige omgeving voor u, uw personeel en locatie kunnen waarborgen.

Direct offerte aanvragen

Contact info

Burgemeester Roelenweg 11
8021 EV Zwolle

+31 (0) 6 811 09 757

info@protect24security.nl

Nieuwsbrief

Please fill the required field.